Află despre

ACHTI este un producător polonez de căciuli și fulare, precum și un lider în producția de înaltă calitate a articolelor pentru acoperirea capului și eșarfe, proprietarul brandului cu același nume. Noi confecţionămcăciuli și fulare pentru fiecare sezon şi în orice moment al anului. Noi dezvoltăm și combinăm clasicul cu articole folosite zi de zi precup şi articole sport.Toate produsele sunt fabricate în Polonia şi anume acesta este motivul pentru care produsele noastre sunt de o calitate înaltă cu un aspect estetic deosebit. Produsele sunt realizate din cele mai bune tipuri de fire a producătorilorexterni și internicare sunt fabricate în Polonia, la o uzină situată aproape de Cracovia.

Noi oferim un produs excelent polonez, proiectat reieşind din cerinţele cumpărătorilor. Înalta calitate de articole și designul unic, fac ca produsele noastre să fie competitive și populare pentru toți cei care apreciază combinația de eleganță, confort și modernitate. Noi ne asigurăm că fiecare produs este unic şi absolut unic. Procesul de proiectare, producție și distribuție este în conformitate cu cele mai înalte standarde europene și cu un accent special pe protecția mediului înconjurător.

Satisfacerea clienţilor precum şi cooperarea cu cei mai buni designeri și personal cu o înaltă calificare costituie cheia succesului datorită căreia compania este în permanentă creştere ceea ce permite extinderea pe piaţă şi creşterii numărului mare a comenzilor cît în ţară atît şi peste hotare.

Prioritatea noastră o constituiesatisfacerea cerinţelor celor mai exigenți clienți și deservirea comenzilor la cel mai înalt nivel, pentru a ne asigura că toate produsele vor deveni populare în rândul clienților, atît în ţară cît și în străinătate.

Părțile noastre forte

Produsele noastre au fost deja recunoscute pe larg de către clienți în multe țări din întreaga lume. În procesul de creare a produselor cu pasiune,noi justificăm toate așteptările.Vă propunem să atrageți atenția la ultimile produse noi ACHTI în fila COLECTII.

UN ASORTIMENT BOGAT

Gama noastra de produse sunt dedicate celor mai pretențioși clienți

SUPER CALITATE

Calitatea materiei prime este certificată de către Oeko-Tex.

DISTRIBUIRE GLOBALĂ

Noi livrăm produsele noastre cumpărătorilor angro din Polonia, Europa, Asia și SUA.

REALIZAREA RAPIDĂ

Vă propunem timpul convenabil de livrare și deservire profesională a contractelor.

COLABORAREA CU NOI

Noi propunem clienților noștri condiții atrăgătoare și individuale de colaborare.

ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Noi încheiem contractul înainte de începutul sezonului cu privilegii.

produsele

Produsele noastre

Anii de experiență în proiectarea și fabricarea, precum și cooperareade lungă durată cu clienții din întreaga lume au întărit compania noastră pe piață care este deschisă și pregătită pentru noi provocări. Pentru atingerea acestui obiectiv participă profesioniști de o înaltă calificare, ceea ce constituie garanția unui nivel ridicat de servicii în toate etapele de cooperare.

Produsele noastre sunt deosebite prin măiestria și design bogat. Noi folosim doar fire selectate, care sunt considerate cele mai bune din lume, realizate din merinos australian, alpaca și mastic combinat cu acrilice. Aceasta combinatie creşte moliciunea si pufositatea de lână, care asigură în mod semnificativ confortul și aspectul estetic al produsului.

n fiecare an, cautăm pe piaţă materialeprime noi, unice pentru a ține pasul cu tendințele din întreaga lume. Cooperarea cu cei mai buni designeri și dezvoltatorii aduc ca rezultat colecțiile unice în care toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși.

NUMERY9-01NUMERY10-01

DESIGN

NUMERY9-02NUMERY10-02

PREGĂTIREA FORMEI

NUMERY9-03NUMERY10-03

ALEGEREA MATERIEI PRIME

NUMERY9-04NUMERY10-04

ALEGEREA MINUȚIOASĂ

NUMERY9-05NUMERY10-05

PARCUL TEHNIC MODERN

NUMERY9-06NUMERY10-06

PRELUCRAREA ÎMPLETITURI

NUMERY9-07NUMERY10-07

EXECUTAREA CU PRECAUȚIE

NUMERY9-08NUMERY10-08

CONTROLUL CALITĂȚII

NUMERY9-09NUMERY10-09

PRODUSUL FINIT

Producerea în 9 pași

Avem propria nostrăsecţie de proiectare, modernă și bine echipată. Linia de producție este formată din mașini moderne STOLL. De asemenea, folosim echipamente specializate, astfel încât produsele noastre să devină o aplicație interesantă, care constă în unicitatea lor.

Înainte de a ajunge produsul nostru la client, el trece un proces complex, care este finalizat cu un control detaliat al calității. Acesta sunt principalele etape:

0
Milioane de căciuli împletite
0
Mii de kilometri de fire utilizate
0
Sute de ace rupte